Ontdek Waarom Meer Dan 1820 Mensen
Onze Fitness Geheimen Toepassen

Ga de strijd met overtollig vet aan! Wil jij jouw lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine? Lees dan snel verder!

 

Welkom op deze pagina. Je hebt de goede afslag genomen op het digitale web om voor eens en voor altijd een einde te maken aan overtollig vet. Ik weet als geen ander hoe het is om vele uren in de sportschool door te brengen. Trainen, trainen en nog eens trainen, zonder dat je echt resultaat ziet. Dit werkt frustrerend en zorgt er voor dat je juist meer gaat eten in plaats van vet te verliezen. Graag vertel ik je hoe ik mijn strijd tegen overtollig vet heb aangepakt

Mijn naam is Michel Beugelsdijk en ik was nooit echt te dik, maar ik had wel last van wat overgewicht. Het frustreerde me dat ik mezelf niet fatsoenlijk kon aankijken in de spiegel. Natuurlijk ben ik meer gaan bewegen en heb ik verschillende diëten geprobeerd, maar zonder veel effect. Elke keer weer werd ik teleurgesteld als ik geen blijvend resultaat zag.

Ik begreep niet waarom het sporten en het diëten niet de gewenste effecten hadden en in mijn zoektocht om hier een antwoord op te vinden, kwam ik uit bij personal trainers Jeroen Jansma en Nick Kloosterman. Ik had al veel goede dingen over deze jongens gehoord en besloot om ze het voordeel van de twijfel te geven in het streven naar mijn gewenste lichaam. Pas toen ik echt aan de slag ging met deze personal trainers zag ik in waar het bij mij aan schortte.

“De beste beslissing ooit, zo bleek later!”

Toen ik ging werken met Mark en Nick leverde dit in eerste instantie een hoop vraagtekens en teleurstellingen op. Waar ik dacht dat ik aardig bezig was, hielpen zij me direct uit die droom. Opeens moest ik al mijn afvalmethoden overboord zetten. Maar ten einde raad als ik was, besloot ik toch te luisteren naar mijn personal coaches. Naast dat ze me hielpen bij het afvallen, legden ze ook uit waar het voorheen mis ging. Al na twee weken zag ik zichtbaar resultaat: mijn lichaam werd strakker, ik had minder overtollig vet en ik voelde me fitter. Het grootste voordeel was dat ik niet langer urenlang achter elkaar cardio hoefde te doen en daarnaast werd mijn drang naar eten ook een stuk minder. Naast dat ik gerichter ging trainen, boden Nick en Mark mij een gebalanceerd voedingspatroon aan. Mijn personal coaches brachten mij de juiste begeleiding, voor mij de sleutel naar succes. Week in week uit ging ik er beter uit zien!
Schermafbeelding 2014-01-26 om 23.49.51

Het programma van Mark en Nick heet Fitness Geheimen en liet mij inzien dat standaard diëten en afvalmethoden een negatieve invloed hebben op je hormoonhuishouding, met als gevolgen:

Schermafbeelding 2014-01-26 om 23.54.45

Elk dieet belooft je het beste, maar ik zag in dat diëten alleen geen enkel resultaat heeft op een gezonder lichaam omdat:

 • Elk willekeurig dieet je hormoonhuishouding negatief beïnvloedt
 • Je spiermassa zal verliezen bij een dieet met te weinig calorieën
 • Je een tekort krijgt aan de belangrijkste voedingsstoffen die je lichaam juist sterk en gezond maken
 • Je een dieet met weinig calorieën amper vol kunt houden vanwege de drang naar eten
 • Je lichaam automatisch vet gaat opslaan wanneer je te weinig calorieën en bouwstoffen binnen krijgt

Ook leerde ik dat eindeloze cardio-oefeningen geen positief resultaat hadden op een mooi lichaam omdat:

Schermafbeelding 2014-01-26 om 23.58.20

Verander nu je levensstijl en maak van je lichaam een vetverbrandingsmachine. Voel je gelukkiger in je eigen lichaam!

 • Niet meer urenlang in de sportschool cardio te hoeven doen?
 • Jezelf niet meer hoeven uit te hongeren?
 • Gewoon lekker te blijven eten?
 • Lekker te trainen en ook direct resultaat te zien op basis van nieuwe, interessante uitdagingen?
 • Voldoende te eten, zonder dat je voortdurend op zoek bent naar meer eten?
 • Elk uur van de dag automatisch vet te verbranden, doordat je een sterker lichaam en een grotere spiermassa hebt?
 • Elke week resultaat te zien en elke week meer vet te verbranden?
 • Jezelf zekerder te voelen en meer zelfvertrouwen te hebben omdat je beter in je vel steekt?
 • Nooit meer last te hebben van het jojo-effect na langdurig diëten zonder resultaat?
 • Een blijvend resultaat te bereiken als het gaat om het hebben van een strakker lichaam?
 • Meer energie te hebben gedurende de hele dag?
 • Opgewekter in het leven te staan omdat je meer energie hebt, er fitter uitziet en minder eet-aanvallen hebt?

Dit is allemaal mogelijk, als je de juiste technieken en begeleiding gebruikt!

Fitness Geheimen was voor mij de oplossing om weer plezier te krijgen in het leven. Dit professionele afvalprogramma is in elkaar gezet door twee gediplomeerde trainers. Nick en Mark hebben opleidingen afgerond op het gebied van sport, voeding en bewegen, waaronder: Fitvak fitness trainer, Fitvak personal trainer, Fitness coördinator en personal hormonal profiling. Deze kennis is door de twee trainers gecombineerd en samengesteld tot een fantastisch programma, waarbij de nadruk niet ligt op urenlang bewegen, maar waarin de nadruk ligt op een uitgebalanceerd programma van sporten en voeding.

Een probleem waar ik tegen aan liep bij veel fitnessprogramma’s, was de hoeveelheid informatie. Vaak werd er gedaan alsof je vanaf dag één je hele ritme om moest gooien. Dit werkte gewoon niet voor mij. Fitness Geheimen is anders dan andere fitnessprogramma’s en neemt je bij de hand om in drie maanden tijd het gewenste resultaat te bereiken. Geen rigoureuze levensstijlverandering, maar stapje voor stapje leer je nieuwe, goede gewoontes. Minder informatie, meer motivatie en een grotere kans op het bereiken van je persoonlijke doel!

Het nadeel van de meeste fitnessprogramma’s was voor mij dat ik de oefeningen alleen kon lezen en vervolgens moest uitvoeren. Bij Fitness Geheimen kreeg ik ook trainingsvideo’s, waarop uitgelegd werd hoe een oefening in elkaar stak. Dit heeft mij geholpen bij het juist uitvoeren van de oefeningen en gezien mijn huidige lichaam, hebben de oefeningen zeker effect gehad.

Het grootste voordeel van Fitness Geheimen vond ik de combinatie van bewegen en gezonde voeding. Als je slechts één van deze twee aspecten behandeld, zul je nooit resultaat zien. Fitness Geheimen was voor mij het perfecte programma om gezonder te leren eten en om gerichter te trainen voor een strak lichaam. Compleet en het maakt andere programma’s overbodig!

De persoonlijke begeleiding van Mark en Nick was voor mij ideaal. Per e-mail staan zij altijd voor je klaar en voor elke vraag komen zij direct met een passend antwoord. Ik voelde me niet alleen staan in mijn strijd tegen het vet, ik werd echt geholpen door mijn personal trainers. Het is me ook duidelijk geworden dat Mark en Nick echt het beste met je voor hebben, in plaats van alleen maar commerciële belangen. Ze hebben me het hele traject door geholpen en willen ook jou graag helpen bij jouw strijd voor een strakker lichaam!

Mark en Nick geven persoonlijke begeleiding via de e-mail

Mark en Nick zijn echte personal trainers en staan altijd voor je klaar. Het kunnen stellen van directe vragen aan hen, was voor mij een echte aanvulling op het programma. De mails waren persoonlijk van aard en waren niet voor iedereen hetzelfde. Daardoor gaven Mark en Nick mij het gevoel dat ze mij echt wilde helpen.

Het was zeer eenvoudig om mijn vragen te stellen aan mijn personal trainers via info@FitnessGeheimen.nl. Vaak lukte het Nick en Mark al om binnen 24 uur een antwoord te geven, waardoor ik direct verder kon met mijn trainingsprogramma. Het voelde heel fijn om tijdens het gehele traject te kunnen terugvallen op deskundige personal trainers en dit motiveerde mij ook om aan hen te laten zien dat ik het kon!

Bestel nu het complete Fitness Geheimen programma voor slechts €197,00 en ontvang:

fgtest

 

Het 12 weken Fitness Geheimen Online Programma:

 

Het complete programma bestaat uit goede trainingen en voedseltips, waarbij uitgelegd wordt hoe je de oefeningen of tips kunt toepassen in het dagelijks leven. Nick en Mark leren je hoe je jouw voedselpatroon kunt aanpassen en hoe je met gericht sporten een strak lichaam kunt bereiken. Er worden gouden tips gegeven om niet meer uitputtend lang in de sportschool te hoeven hangen. Het Fitness Geheimen programma is zowel thuis als op de sportschool uit te voeren. Het programma wordt geleverd als e-book met online video’s en daardoor kun je het altijd en overal even doorlezen, zodat je thuis direct weet wat je moet gaan doen. In 12 weken ontdek jij jezelf opnieuw en leer je gezond eten en krijg je meer zin om te sporten dan ooit tevoren. Ontdek de geheimen die leiden tot jouw strakke lichaam voor slechts €67,-!

 

 

Daarnaast krijg je ook deze 9 bonussen:

Bonus 1: E-book: Het beste dieet bestaat niet
Dit e-book laat je zien dat eindeloos diëten geen zin heeft om af te vallen. In dit boek wordt uitgelegd wat de zin en onzin is van voedingsproducten. Wat je wel kunt eten tijdens het afvallen en wat je beter kunt laten. Dit e-book is er op gericht om je een gezonder voedselpatroon aan te leren. In meer dan 40 pagina’s leer jij wat je tijdens het afvallen wel en niet kunt eten en wat de effecten van diverse voeding is op jouw lichaam. Als je nu het e-book ‘Het 12 weken Fitness Geheimen programma’ bestelt, krijg je dit e-book ter waarde van €47,- helemaal gratis.

Bonus 2: E-book: 101 tips om dagelijks buikvet te verbranden
Je ontvangt gratis de beste tips om buikvet te verbranden. Tips waarvoor je geen ingewikkelde oefeningen voor hoeft te doen en die je makkelijk in je dagelijks leven kunt inbouwen. Ter waarde van €19,-

Bonus 3: E-book: 21 Gezonde Recepten die je lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine
Deze derde bonus bevat 21 gezonde recepten. Deze recepten sluiten perfect aan bij het prgramma van Fitness Geheimen. Ook zullen deze gezonde recepten helpen je bij het aanhouden van een gezonde levensstijl en zorgen ervoor dat je lichaam in een vetverbrandingsmachine veranderd. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die je kunt bereiken met simpele maar heerlijke gerechten! Ter waarde van €19,-

Bonus 4: E-book: Logboek
In dit logboek kun je gemakkelijk al je resultaten van het Fitness Geheimen programma bijhouden en je vorderingen bekijken. Ter waarde van €19,-

Bonus 5: Online Video Training
Alle oefeningen en trainingen zijn op video opgenomen. Je ziet precies hoe je de oefeningen moet uitvoeren, zonder schade toe te brengen aan je lichaam. Ter waarde van €67,-

Bonus 6: E-book: 4 beste etenswaren voor bedtijd
Veel mensen hebben voor het slapen nog honger, net als ik. In dit e-book wordt uitgelegd wat je beter wel en wat je beter niet kunt eten vlak voordat je gaat slapen. Word gezonder wakker met dit e-book! Ter waarde van €19,-

Bonus 7: E-book: 18 Heerlijk gezonde recepten samengesteld door Nick en Mark
Nog een aantal gezonde recepten die vooral snel en eenvoudig zijn te bereiden! Handig als je niet veel tijd hebt om te koken.. ook dat is geen excuus meer! Ter waarde van €19,-

Bonus 8: Persoonlijke coaching van Mark en Nick via de mail
De belangrijkste bonus in het Fitness Geheimen programma was voor mij de persoonlijke coaching van Mark en Nick, de gediplomeerde personal trainers. Zij hebben mij aan de hand mee genomen op weg naar een gezonder en strakker lichaam. Mark en Nick staan altijd voor je klaar en dankzij de gerichte één-op-één coaching was ik meer gemotiveerd om mijn persoonlijke doelen te bereiken. Zij helpen je niet alleen bij de bewegingsoefeningen, maar geven ook tips om je voeding aan te passen. Deze persoonlijke begeleiding is de perfecte aanvulling op het Fitness Geheimen E-book. De personal coaching via de mail krijg je helemaal gratis!

Bonus 9: The Fat Burning Workout DVD
Natuurlijk kun je alle oefeningen terug zien in het ledengedeelte maar misschien ligt jouw voorkeur bij een instructie dvd. Ontvang Fat Burning Workout dvd met hierop de uitleg van alle oefeningen van de Fat Burning Workout!
Deze dvd laat je stap voor stap alle oefeningen zien die je zullen helpen je overtollige kilo’s te laten verdwijnen! Ter waarde van €19,- Geen verzendkosten!!!

fgtotaal3

Probeer het nu!

Ik heb zelf ontzettend veel profijt en plezier van het Fitness Geheimen programma gehad en nu wil ik dat jij ook kennis kunt maken met deze methode. Samen met Mark en Nick ben ik er van overtuigd dat het voor iedereen kan helpen. Toch begrijpen wij het als je nog een slag om de arm wilt houden. Daarom hebben Mark en Nick besloten om een 30 dagen niet goed, geld terug-garantie te bieden op het Fitness Geheimen programma. Mocht je binnen 30 dagen het gevoel krijgen dat het programma niet helemaal bij je past, dan krijg je gewoon je geld terug!

Bestel nu en bespaar vele euro’s!

Bestel nu het complete Fitness Geheimen programma voor slechts €197.00 en ontvang ook de onderstaande 9 bonussen gratis:

Bonus 1: E-book: Het beste dieet bestaat niet, t.w.v. €27,00
Bonus 2: 101 tips om dagelijks buikvet te verbranden, t.w.v. € 19,00
Bonus 3:
E-book: 21 Gezonde Recepten die je lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine t.w.v. € 19,00
Bonus 4: Logboek om al je resultaten bij te houden, t.w.v. €19,00
Bonus 5: Alle oefeningen en trainingen op video. Weet wat je moet doen en krijg assistentie bij het Fitness Geheimen programma, t.w.v. €67,00
Bonus 6: E-book: 4 beste etenswaren voor bedtijd’, t.w.v. €19,00
Bonus 7: E-book: 18 Heerlijk gezonde recepten samengesteld door Nick en Mark t.w.v. € 19,00
Bonus 8: Persoonlijke coaching van Mark en Nick via de mail t.w.v.onbetaalbaar..
Bonus 9: The Fat Burning Workout DVD t.w.v. € 19,95

Fitness Geheimen Compleet Zonder DVD
187
 • E-book: Complete Fitness Geheimen Programma
 • E-book: Fat Burning Workout Voor Thuis
 • E-book: Het beste dieet bestaat niet
 • E-book: 101 tips om dagelijks buikvet te verbranden
 • E-book: 21 Gezonde Recepten die je lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine
 • E-book: Logboek om al je resultaten bij te houden
 • 30 Online Video’s: Alle oefeningen en trainingen op video
 • E-book: 4 beste etenswaren voor bedtijd
 • E-book: 18 Heerlijk gezonde recepten samengesteld door Nick en Mark
 • Persoonlijke coaching van Mark en Nick

BESTEL NU

Dit is een digitaal product en kan gelijk na de betaling worden gedownload.
Wilt u ook de dvd kies dan voor de andere optie.

LET OP

Het gaat om een tijdelijke aanbieding van het Fitness Geheimen programma met persoonlijke begeleiding van Mark en Nick. Speciaal voor dit programma hebben zij tijd vrijgemaakt en op dit moment hebben ze nog ruimte om ook jou te gaan begeleiden. Maar vol = vol, het blijven mensen en ze kunnen niet meer mensen aannemen dan ze aankunnen. Profiteer nu!

Het Fitness Geheimen programma is voor het grootste deel thuis uit te voeren. Vanaf moment één kun je direct beginnen met trainen. Daarnaast kun je nu beginnen met het aanpassen van je voedingspatroon. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het kweken van een gezonder en fitter lichaam.

Superprogramma! Ik herken me volledig in het beeld dat Michel schetst. Ik had ook altijd moeite om van het eten af te blijven en dit leidde vaak na de trainingen tot enorme vreetaanvallen. Maar sinds ik het programma Fitness Geheimen heb gevolgd zijn deze veel beter te beheersen. Natuurlijk wil ik af en toe nog wel eens naar de snoeptrommel graaien, maar ik heb het nu veel beter onder controle. Mede door de aangename persoonlijke begeleiding van Mark en Nick heb ik nu veel meer plezier in het leven en voel ik me vele malen super. Ik gun iedereen het gevoel dat ik heb dankzij dit programma! Bedankt jongens!

Jasmijn Smits,

Vroeger was ik veel dikker dan nu. Ik voelde me niet perfekt en wilde graag ook afvalle. Gelukkig wees een vriend van mij me op dit programa en sindsdien is mijn leven veranderd. Ik ben meer tevreden dan ooit en heb veel meer zelfvertrouwe op straat. Ik heb al van meerdere mesen om me heen gehoord dat ik er een stuk ebter uit zien dan vroeger en dit doet me erg goed. Ik zou niet weten wie ik zou zijn als ik dit programma niet gehad had. Michel, Mark en Nick, ga zo door en ik hoop dat er nog vele mensen geholpen kunnen worden met en strakker lichaam met jullie programma!

Bart Swinkels,

Ik ben Fleur den Dolder en ik was altijd wat sceptisch tegenover mooie praatjes en afvallen. Daarom heb ik lange tijd mijn heil gezocht in wat meer bewegen en wat gezonder proberen te eten, maar toch had ik elke keer weer een terugval. Op een dag heb ik besloten dat het zo niet langer kon. Ik kreeg een tip van een vriendin over het Fitness Geheimen programma en hoorde dat zij hier erg veel profijt van had gehad. Dat wilde ik ook wel en ik ben snel gaan kijken wat het programma in hield. Vanwege de lage prijs wilde ik het wel eens proberen en ik kreeg er ook nog eens allerlei handige en leuke extra’s bij. Al snel merkte ik resultaat en dankzij de personal trainers bleef ik ook gemotiveerd om het programma vol te houden. Motivatie was voor mij vaak het probleem bij andere programma’s omdat ik geen blijvend resultaat zag. Bij het Fitness Geheimen programma zag ik al na enkele weken resultaat en dit motiveerde mij om verder te gaan. De voedingstips hebben hier zeker bij geholpen. Ik let nu veel meer op mijn voeding en dit draagt absoluut bij aan mijn fittere lichaam. Ik raad iedereen aan om dit programma ook te gebruiken vanwege de unieke combinatie van voeding en bewegen!

 

Geweldig! Dit programma was wat ik nodig had!! Ik voel me veel beter, lekkerder, gezonder! En dat  zo snel en gemakkelijk! De personal trainers zijn erg aardig en namen mij meer dan serieus. Ik stond er niet alleen voor tijdens het traject. De tijd is ook precies goed. Drie maanden zijn goed vol te houden en maken het ook geen uitputtingsslag! Absoluut een geweldig programma!

Fleur den Dolder,

Geweldig! Dit programma was wat ik nodig had!! Ik voel me veel beter, lekkerder, gezonder! En dat  zo snel en gemakkelijk! De personal trainers zijn erg aardig en namen mij meer dan serieus. Ik stond er niet alleen voor tijdens het traject. De tijd is ook precies goed. Drie maanden zijn goed vol te houden en maken het ook geen uitputtingsslag! Absoluut een geweldig programma!

Kim van Velzen,

Als man is het niet echt stoer om te zeggen dat je jezelf te dik vindt. Het is moeilijk om een dergelijk iets aan je vrienden te vertellen en al snel voel je je niet serieus genomen. Ik heb lange tijd moeite gehad om naar een diëtist te gaan omdat ik bang was dat iemand er iets van zou zeggen. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en die vertelde mij hoe ik gezonder moest gaan leven om er beter uit te kunnen zien. Ik heb de tips van haar opgevolgd, maar ik bleef last houden van een ongezond eetpatroon. Ik miste het stukje begeleiding. Die begeleiding heb ik wel gevonden in het Fitness Geheimen programma. Mark en Nick begeleidden me als echte vrienden en hebben me echt uit een diep dal geholpen. Dankzij hen zie ik er nu stukken beter uit, maar nog veel belangrijker, ik weet nu goed wat ik wel en niet moet eten. Daarnaast lukt het me ook om dit eetpatroon vast te houden en ben ik liefhebber geworden van bewegen. Waar ik vroeger liever lui op de bank zat, vind ik het tegenwoordig veel fijner om lekker buiten te gaan hardlopen, even te gaan zwemmen of een potje squash te spelen. Het is zelfs zo goed dat af en toe mijn vrienden me moeten intomen, omdat ik veel meer energie heb dan vroeger. Het Fitness Geheimen programma heeft voor mij een nieuwe deur geopend in mijn leven. Aan te raden voor iedereen!

Tom den Hartog,

Fitness Geheimen Compleet Zonder DVD
187
 • E-book: Complete Fitness Geheimen Programma
 • E-book: Fat Burning Workout Voor Thuis
 • E-book: Het beste dieet bestaat niet
 • E-book: 101 tips om dagelijks buikvet te verbranden
 • E-book: 21 Gezonde Recepten die je lichaam veranderen in een vetverbrandingsmachine
 • E-book: Logboek om al je resultaten bij te houden
 • 30 Online Video’s: Alle oefeningen en trainingen op video
 • E-book: 4 beste etenswaren voor bedtijd
 • E-book: 18 Heerlijk gezonde recepten samengesteld door Nick en Mark
 • Persoonlijke coaching van Mark en Nick

BESTEL NU

Dit is een digitaal product en kan gelijk na de betaling worden gedownload.
Wilt u ook de dvd kies dan voor de andere optie.